Kategorier

Fiskegrej
Fiske Tilbehør
Beklædning
Mærker
Spot tilbud
Restsalg
Støt hjerteforeningen
Co2 Neutral Certifikat

Salgs- og leveringsbetingelser

1. Generelle oplysninger

1. Virksomhedsoplysninger
2. Leveringsinformation
3. Bestilling
4. Betaling
5. Priser

2. Reklamation

1. Returret / ombytningsret
2. Fortrydelsesret
3. Reklamationsret

3. Sikkerhed

1. Sikkerhedsoplysninger
2. E-politik
3. Persondatapolitik
4. Forbrugeraftaleloven

4. Klager

4. Det med småt

1. Aftaler
2. Ansvarsfraskrivelse
3. Tvister
4. Forbehold

Handelsbetingelser
 
1. Generelle oplysninger
1. Virksomhedsoplysninger
Virksomheden er en dansk ejet e-handelsvirksomhed med internationalt navn.

Virksomhedens kaldenavn: Profishingstore.dk

Virksomhedens juridiske navn: Pro Stores ApS
CVR: 32199690
Selskabsform: Enkeltmandsvirkssomhed
Etableringsår: 2010

Virksomhedens adresse:
ProFishingStore.dk e-butik
Hvidovrevej 158
3400 Hillerød

Telefonnummer: +45 70 70 24 64

Officiel e-mail adresse: 
salg@profishingstore.dk
Officiel web-adresse: www.ProFishingStore.dk
2. Leveringsinformation
Priserne for levering varierer alt efter volumen og vægten af pakken. Prisen starter fra 29kr og kan gå op til 75kr alt afhængig af transportøren. Prisen vil blive vist når du tilføjer varer i kurven. For afhentning direkte på vores adresse kan du vælge afhentning i Hillerød under bestilling. Vores lagerstatus er altid 100% opdateret. Leveringstiden fremgår af den enkelte vare (Grundet travlhed eller fjernvare afsendes varerne imellem. 2-5 hverdage). Hvis varen ikke er på vores eget lager vil den typisk ligge på vores fjernlager og derfor vil der være en estimeret leveringstid på 2-5 hverdage. Hvis varen er i restordre vil det tydeligt fremgå på den enkelte vare. Skulle der mod forventning forekomme uforventede leverings problemer vil du altid blive kontaktet telefonisk og pr. mail.

Hvis varen ikke er blevet modtaget inden 7 hverdage bedes du kontakte os for at efterlyse forsendelsen.

Ordrebekræftelse
Du vil modtage en ordrebekræftelse via e-mail.lige efter du har fortaget dig en bestilling hos os. Ordrebekræftelsen indeholder blandt andet et ordrenummer, navn, adresse, betalingsmetode, leveringsadresse og en oversigt over de bestilte varer, samt login og adgangskode til 
kundecentetret  hvor det efterfølgende er muligt at se status på ordren, kopi af fakturaen og meget mere. Hvis der ønskes en kopi af ordrebekræftelsen, skal man kontakte os via mail, live chat, eller telefon.

Kvittering
Kvitteringen er det sidste trin i indkøbsprocessen, og vi anbefaler, at du udskriver den umiddelbart efter købet. Kvitteringen bør fremvises ved eventuel ombytning, fortrydelse eller reklamation.
http://www.profishingstore.dk/images/design/profishingstore/images/custompages/faq_border.gif
3. Bestilling
På ProFishingStore.dk er det nemt og bekvemt at bestille en ordre. Vi kan tilbyde bestilling af ordre på følgende måder:

- Online på webshoppen
- Via e-mail
- Via telefonisk bestilling
- Via post

Skulle du være i tvivl om hvordan man bestiller en ordre online på webshoppen, kan du læse følgende instrukser:

Step 1. Find de ønskede varer og tryk på”køb” for at lægge varerne i kurven
Step 2. Åbn indkøbskurven og tryk på ”bestil ordre”
Step 3. Indtast personlige oplysninger (ordretrin 2 - Dine info)
Step 4. Vælg betalingsmetode og forsendelsesmetode (ordretrin 3 - Betalingsform & Fragt)
Step 5. Bekræft at du acceptere forretningsbetingelserne ved at sætte hak og tryk ”godkend” (ordretrin 4 - Godkend ordre).
Step 6. Indtast dine kort oplysninger (hvis du har valgt at betale med kort) (ordretrin 5 - Betal)
Færdig. Din ordre er gået igennem og du modtager en ordrebekræftelse
http://www.profishingstore.dk/images/design/profishingstore/images/custompages/faq_border.gif
4. Betaling
Du kan betale med de mest almindelige betalingskort. Hvis du betaler med Dankort eller kreditkort, skal du blot indtaste dit kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre ved bestillingen af varen. Beløbet på din bestilling trækkes ikke fra din konto, før varen er afsendt fra vores lager. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

I vores e-butik kan du betale med følgende betalingsmidler:
- Visa-Dankort betaling. Gebyrfrit
- Visa Electron betaling. Gebyrfrit
- Mastercard betaling. Gebyrfrit
- Maestro betaling. Gebyrfrit
- JCB betaling. Gebyrfrit
- Nordea E-betaling. Gebyrfrit
-American Express. 0,00 DKK + 1,25 %
http://www.profishingstore.dk/images/design/profishingstore/images/custompages/faq_border.gif
5. Priser
Vi opdaterer dagligt priser på vores udsalgsvarer. Alle priser ved levering i EU lande er gældende udsalgspriser inkl. 25% moms. Ved levering til adresser uden for EU fratrækkes momsen automatisk.
http://www.profishingstore.dk/images/design/profishingstore/images/custompages/faq_border.gif
2. Reklamation
1. Returret / ombytningsret
Du har 14 dages ombytningsret på alle varer, du køber online, gældende fra modtagelsesdatoen. Ombytningsretten er betinget af, at varen returneres i væsentlig samme stand og mængde. Kvittering bør altid medfølge. Når du ønsker at reklamere over et produkt skal det indsendes til os på vores adresse sammen med et RMA-nummer.


Opret reklamationsformular her!
http://www.profishingstore.dk/images/design/profishingstore/images/custompages/faq_border.gif
2. Fortrydelsesret
Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 
 
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail til
salg@profishingstore.dk eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 
                                                                                                                                                                
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.
 
Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage. Ved køb af 
Fiskehjulfiskestang og waders er den intakte originale emballage altid en væsentlig del af varens værdi.
 
 
Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
 
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
 
Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
 
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.
 
Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
ProFishingStore.dk e-butik
Hvidovrevej 158
2650 Hvidovre

 
Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse.


Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.
http://www.profishingstore.dk/images/design/profishingstore/images/custompages/faq_border.gif
3. Reklamationsret
Som forbruger har man efter købeloven 2 års reklamationsret efter at varen er modtaget, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget. Det er en forudsætning at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen.
 
Du skal reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Når du ønsker at reklamere over et produkt kan du sende varen retur til os på vores adresse. Eftersom det letter sagsgangen vil vi opfordre til at man sender varen retur sammen med et RMA-nummer. Efter at have modtaget de returnerede vare, vil vi sende en mail om den videre proces.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.


Du kan oprette en RMA sag ved at klikke her!

ProFishingStore.dk e-butik
Hvidovrevej 158
2650 Hvidovre



Telefonnummer: +45 70 70 24 64

E-mail adresse: 
salg@profishingstore.dk
http://www.profishingstore.dk/images/design/profishingstore/images/custompages/faq_border.gif
3. Sikkerhed
1. Sikkerhedsoplysninger
Vi bruger sikkerhedsprotokollen SSL, som krypterer information mellem en Internet browser (kortindehaveren) og en Internet server (forretningen). Det betyder, at de oplysninger, du afgiver ved betaling med Dankort eller kreditkort, beskyttes under overførelsen fra din computer videre til os. Som krypteringsform ved elektronisk handel er SSL almindeligt udbredt og betragtes som en meget sikker løsning. ProFishingStore eButik har modtaget E-handelsmærket som et sikkert sted at handle. Profishingstore.dk er et sikkert sted at handle. Profishingstore.dk fået det blå stempel "E-handelsmærket". E-handelsmærket er godkendt af E-handelsfonden og gives til Internet-handelspladser, der sikrer forbrugere og erhvervsdrivende kvalitet og tryghed, når de handler på Internettet. E-handelsfonden er en uafhængig, non-profit organisation, stiftet af blandt andre Forbrugerrådet og IT-brancheforeningen med det formål at skabe tillid og tryghed hos forbrugere og virksomheder, der handler på Internettet. E-handelsfonden opfordrer til, at erhvervsdrivende også på Internettet udviser god skik og anvender sikre løsninger til betjening af kunder. E-handelsmærket er en vigtig del af denne kvalitetssikring.


Læs mere om e-handelsmærket på www.e-maerket.dk
http://www.profishingstore.dk/images/design/profishingstore/images/custompages/faq_border.gif
2. E-politik
ProFishingStore.dk har opnået retten til at bruge e-mærket. Vi har truffet beslutningen om at ansøge om e-mærket, fordi vi mener, at et effektivt signal om seriøsitet vil være med til at eliminere den grad af utryghed, der desværre ofte er forbundet med at handle og færdes på nettet.

SPAM - internettets nye plage...
Langt de fleste, der har en email-adresse, kender til problemerne om SPAM - uønskede reklamemails, der ofte får mailboxen til at flyde over.

Problemet er voksende, men vi vil gerne være med til at minimere generne og tidsspildet på lang sigt. Derfor anvender vi ikke dine personoplysninger (som f.eks. din mailadresse) til andre formål end dem, du har givet os lov til. Dette er et af kriterierne for at blive godkendt til at bruge e-mærket.

e-mærket - et seriøst signal
E-mærket er et signal til dig om sikker, tryg og etisk forsvarlig færden og handel på nettet. Når du ser e-mærket, ved du at:

- Betalingsløsningen er godkendt
- Du modtager aldrig SPAM
- Du har maksimal forbrugersikkerhed

Hvem står bag e-mærket?
E-mærket er blevet til på foranledning af E-handelsfonden, der er stiftet af Forbrugerrådet, FDIH, Finansrådet, HK, Dansk industri og en række andre store interesseorganisationer.

For at få e-mærket skal visse krav opfyldes - disse omhandler blandt andet betalingssikkerhed, forretningsbetingelser, fortrydelsesret samt korrekt registrering og anvendelse af personoplysninger. For nogle kriteriers vedkommende er kravene for at opnå retten til at bruge e-mærket højere end den gældende lovgivning. Fremover vil e-mærket derfor være forbrugerens ultimative signal om sikker og tryg handel i vores netbutik.

ProFishingStore.dk har nedenstående politikker for at beskytte dig, dine informationer og dit privatliv.

E-mail
Har du modtaget en e-mail fra ProFishingStore.dk skyldes det enten:

- At din e-mail adresse er lagret hos os fordi du har ønsket at modtage fremtidig information.
- At du tidligere har bestilt varer hos ProFishingStore, hvorved der én gang udsendes en påmindelse.
- At du har en igangværende korrespondance med os.
http://www.profishingstore.dk/images/design/profishingstore/images/custompages/faq_border.gif
3. Persondatapolitik
- Vi registrerer ikke oplysninger vha. cookies eller logfiler.

- På websitet benyttes ikke log-statistik eller trafikanalyse af brugerne på websitet.

- For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger: - navn - adresse - telefonnummer - e-mail adresse

- Personoplysninger bliver ikke transmitteret krypteret.

- Personoplysninger opbevares ikke krypteret.

- Personoplysningerne i forbindelse med dit køb registreres hos ProFishingStore og opbevares i 5 år for at sikre korrekt behandling ved eventuelle garantisager, hvorefter oplysningerne slettes.

- Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

- Alle ansatte i virksomheden har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

- Vi bruger kun dine oplysninger til at sende din vare og informere dig, hvis uforudsete problemer med leveringen skulle opstå. Desuden vil du efter en bestilling modtage en ordrebekræftelse via e-mail.

- Vi er en selvstændig online butik, der ikke giver dine oplysninger videre til andre.

- Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.

- Som registreret hos ProFishingStore har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til ProFishingStore via e-mail: 
salg@profishingstore.dk

- Den dataansvarlige er ProFishingStore.dk.
http://www.profishingstore.dk/images/design/profishingstore/images/custompages/faq_border.gif
4. Forbrugeraftaleloven
Din ordreafgivelse og dit køb via ProFishingStore eButik er på dansk og samtidigt underlagt almindelig dansk lovgivning, herunder lovbekendtgørelse nr. 451 om visse forbrugeraftaler (dørsalg m.v., fjernsalg og løbende tjenesteydelser) af 9. juni 2004.
http://www.profishingstore.dk/images/design/profishingstore/images/custompages/faq_border.gif
5. Klager
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til 
salg@profishingstore.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Center for Klageløsning, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.
Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk 
 
Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: 
http://ec.europa.eu/consumers/odr/.
http://www.profishingstore.dk/images/design/profishingstore/images/custompages/faq_border.gif
4. Det med småt
1. Aftaler
Aftaler med ProFishingStore.dk indgås på dansk.

Når du handler på ProFishingStore.dk, gælder dansk rets almindelige købe- og aftaleretlige regler, herunder reglerne om forbrugerkøb. Som forbruger er du derfor beskyttet af den gældende lovgivning på området, dvs. primært Købeloven og Forbrugeraftaleloven

Aftaler med børn og unge under 18 år, alene kan kun indgås med køb af Visa Electron kort, eller kan indgås af forældre eller andre der lovligt kan handle på barnet eller den unges vegne.
http://www.profishingstore.dk/images/design/profishingstore/images/custompages/faq_border.gif
2. Ansvarsfraskrivelse
ProFishingStore.dk kan ikke drages til ansvar for andet, end hvad der følger efter dansk lovgivning.
http://www.profishingstore.dk/images/design/profishingstore/images/custompages/faq_border.gif
3. Tvister
En eventuel tvist mellem ProFishingStore.dk og en erhvervsdrivende afgøres ved sø- og handelsretten i København
http://www.profishingstore.dk/images/design/profishingstore/images/custompages/faq_border.gif
4. Forbehold
Alle rettigheder til design og billeder samt indhold tilhører ProFishingStore.dk.
Alle billeder er beskyttet af de ophavsretlige regler og må ikke kopieres eller på anden måde udnyttes uden skriftlig tilladelse!
http://www.profishingstore.dk/images/design/profishingstore/images/custompages/faq_border.gif
 
ProFingStore.dk har et stort udvalg af 
fiskegrej. Vi har altid fiskegrej tilbud på vores webshop som giver god mulighed for at spare en masse penge. Køb fiskeudstyr billigt hos ProFishingStore.dk!

Handelsbetingelserne er senest opdateret 06.02.2017

 

Standardfortrydelsesformular
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)
 
Til:
ProFishingStore
Hvidovrevej 158
2650 Hvidovre
Tlf. 36 75 13 15
E-mail: salg@profishingstore.dk
 
Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:
__________________________________________________________________________________
 
Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________
 
Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________
 
Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________
 
Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 
 

ProFingStore.dk har et stort udvalg af fiskegrej. Vi har altid fiskegrej tilbud på vores webshop som giver god mulighed for at spare en masse penge. Køb fiskeudstyr billigt hos ProFishingStore.dk!